Informatie

Algemene informatie

Wanneer is een medische armband raadzaam?

Met een medische armband zoals bijvoorbeeld de  ICE SOS armband of de IDOnMe kunt u altijd zelf bepalen welke informatie u bij u draagt. Omdat de informatie niet gegraveerd hoeft te worden maar u deze zelf kunt opschrijven kunt u altijd zelf bepalen wat u wel en niet opschrijft. U bent ook niet gebonden ...

Wanneer is een medische armband raadzaam?

Met een medische armband zoals bijvoorbeeld de  ICE SOS armband of de IDOnMe kunt u altijd zelf bepalen welke informatie u bij u draagt. Omdat de informatie niet gegraveerd hoeft te worden maar u deze zelf kunt opschrijven kunt u altijd zelf bepalen wat u wel en niet opschrijft. U bent ook niet gebonden aan een vast aantal karakters.

De ruimte op het ID kaartje is vele malen groter dan bij producten waarbij de tekst gegraveerd wordt. Helaas zal het niet altijd lukken om alle informatie op het kaartje te noteren. Zorg dat het telefoonnummer van een contactpersoon in geval van nood altijd op het kaartje geschreven staat en de aller belangrijkste medische gegevens.

Medische gegevens die vaak worden opgeschreven zijn bijvoorbeeld medicijnen die over langere periode gebruikt worden.. Bij de ICE SOS armband worden verschillende kaartjes geleverd zodat u altijd de tekst kunt wijzigen als dat nodig is. Mochten de kaartjes op raken dan kunt u deze altijd nog los nabestellen.

Hieronder is als voorbeeld een niet-limitatievelijst opgenomen van bepaalde klassen van geneesmiddelen die bijvoorbeeld op het SOS kaartje van de ICE SOS armband of andere SOS en ID producten geschreven kunnen worden. Uiteraard is dit afhankelijk van de medicatie die u gebruikt:

  • Anti - angina medicatie : geneesmiddelen die aanvallen van angina pectoris helpen te verlichten;
  • Antihypertensiva : geneesmiddelen voor hoge bloeddruk;
  • Bètablokkers : geneesmiddelen die de hartslag kan vertragen;
  • Narcotische pijnstillers : bevatten vele geneesmiddelen zoals morfine en codeïne;
  • geneesmiddelen voor de behandeling van ernstige infectieziekten;
  • Anti - aritmische : cardiale medicijnen die een onregelmatige hartslag corrigeren of helpen te voorkomen;
  • Anticoagulantia : anticoagulantia , zoals warfarine ( Coumadin );
  • Anti-epileptica : geneesmiddelen voor epilepsie-aanvallen en epilepsie;
  • Antihistaminica, decongestiva : geneesmiddelen voor de behandeling van allergische rhinitis;
  • Steroïden : cortisone , enz.

 

 

Meer

Algemene informatie Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items